۴ میوه‌ای که بهتر است پوستشان را دور نریزید

پوست برخی میوه‌ها مانند سیب، موز، لیمو و پرتقال سرشار از فیبر، آنتی‌اکسیدان و مواد مغذی است که به هضم بهتر، سلامت قلب و کاهش خطر بیماری‌ها کمک می‌کند. نگه داشتن و مصرف این پوست‌ها می‌تواند فواید سلامتی قابل توجهی داشته باشد.

پوست برخی میوه‌ها مانند پرتقال، سیب، موز و لیمو فواید زیادی برای سلامتی دارد. 

 ممکن است برخی از سالم‌ترین بخش‌های میوه‌های مورد علاقه‌تان را دور بریزید. پوست‌های سرشار از مواد مغذی سیب، موز و پرتقال می‌توانند به بهبود هضم، سلامت قلب و موارد دیگر کمک کنند. 

۱. پوست سیب

2

پیش از اینکه پوست سیب خود را دور بریزید، دوباره فکر کنید. پوست سیب فواید بیشتری نسبت به گوشت میوه دارد، از جمله: 

  • تأمین آنتی‌اکسیدان‌ها : پوست سیب حاوی آنتی‌اکسیدان‌هایی است که به رنگ آن کمک می‌کنند. غذاهای سرشار از آنتی‌اکسیدان به کاهش التهاب و خطر بیماری‌های مزمن کمک می‌کنند. 
  • حمایت از سلامت هورمونی : اگرچه تحقیقات بیشتری لازمست، کلروفیل موجود در پوست سیب ممکن است با ترکیبات شیمیایی که بر هورمون‌ها اثر می‌گذارند و سبب التهاب مزمن می‌شوند مقابله کند. 
  • افزایش محتوای فیبر : فیبر موجود در پوست سیب می‌تواند خطر بیماری‌های متابولیک را کاهش دهد، به مدیریت اشت‌ها کمک کند و سلامت روده را بهبود بخشد. 

۲. پوست موز

3

اگرچه خوردن پوست موز ممکن است جذاب به نظر نرسد، اما سرشار از مواد مغذی ضروریست. برخی فواید پوست موز عبارتند از: 

 
  • تأمین مواد مغذی ضروری : پوست موز حدود ۴۰ درصد ارزش روزانه توصیه‌شده پتاسیم را دارد و همچنین حاوی منیزیم، کلسیم، آهن و روی است. 
  • بهبود خلق و خو و خواب : پوست موز حاوی تریپتوفان است، یک اسید آمینه که به تنظیم خلق و خو کمک می‌کند. تحقیقات نشان داده پوست موز نارس منبع غنی سروتونین و منیزیم است که ممکن است به بهبود خواب کمک کند. 
  • حفظ سطح سالم کلسترول : پوست موز حاوی پلی‌فنول‌هایی است که به حفظ سطح سالم کلسترول کمک می‌کنند. همچنین فیبر موجود در پوست موز از سلامت قلب محافظت می‌کند. 

۳. پوست لیمو

4

ممکن است به دور ریختن پوست لیمو عادت داشته باشید، اما نگه داشتن آن می‌تواند سلامت شما را بهبود بخشد. برخی فواید مصرف پوست لیمو عبارتند از: 

 
  • کاهش خطر پوسیدگی دندان : پوست لیمو به جلوگیری از رشد باکتری‌های دهان که می‌توانند سبب پوسیدگی دندان و عفونت لثه شوند، کمک می‌کند. 
  • تأمین آنتی‌اکسیدان بیشتر : تحقیقات نشان داده پوست لیمو آنتی‌اکسیدان بیشتری نسبت به گوشت یا آب میوه دارد. پوست لیمو قوی‌تر از پوست سایر مرکبات مانند پرتقال ماندارین یا گریپ‌فروت است. 
  • حفاظت در برابر سرطان : تحقیقات بیشتری لازمست، اما مطالعه‌ای نشان داده مصرف پوست مرکبات از جمله لیمو ممکن است خطر برخی انواع سرطان را کاهش دهد. 

۴. پوست پرتقال

1

تحقیقات نشان می‌دهد پرتقال سرشار از ویتامین‌ها و مواد معدنی است، اما پوست آن هم فواید سلامتی دارد، از جمله: 

 
  • حفظ هیدراتاسیون بدن : یک پرتقال به همراه پوست آن حدود ۸۷ گرم آب دارد. فقط پوست پرتقال حدود ۷۳ گرم آب دارد که می‌تواند به نیاز روزانه بدن به آب کمک کند. 
  • بهبود هضم : پوست پرتقال حاوی پری‌بیوتیک است که به سلامت میکروبیوم روده کمک کرده و رشد باکتری‌های مفید در دستگاه گوارش را تشویق می‌کند. 
  • تقویت حرکات روده : پوست پرتقال حاوی پکتین است، یک فیبر محلول که هضم را کند کرده و به حرکات منظم روده کمک می‌کند.

اخبار مرتبط

منبع: فرادید
آیا این خبر مفید بود؟

نتیجه بر اساس رای موافق و رای مخالف

ارسال به دیگران :

نظر شما

وب گردی